Om Bloggen

Denna bloggen startade jag samma dag som jag började studera till lokförare i Mjölby och den har handlat om hur dagarna såg ut som lokförarelev. Tanken är att jag ska ha med lite om vad vi pratat om på lektionerna, vad som händer på praktiken och allt annat galet som sker i skolan.

Det kommer även vara en del om träning och kost eftersom det är viktigt när man har ett stillasittande jobb där man måste vara fokuserad och skärpt hela tiden även om det inte händer något under långa perioder.

Förhoppningsvis kommer jag inspirera fler att bli lokförare så därför kommer det komma upp info hur man går till väga när man söker till skolan.

Det kommer även vara en hel del om mitt liv i denna bloggen. Framför allt mina filosofiska tankar jag kan snöa in på ibland. Jag har en GoPro kamera som jag tänker börjar använda lite oftare och lägga upp bilder och videor på bloggen.

Denna bloggen får växa fram i sin egen takt och inget kommer vara skrivet i sten om hur bloggen kommer vara. Det jag kan lova er är att det blir inget politiskt snack, det kommer inte bli något gnäll eller negativt tänkande. Och det kommer inte bli en massa tunga facktermer som bara de som är lokförare fattar.

Jag är en obotlig optimist och jag ser allt från den ljusa sidan. Jag gillar att inspirera människor. Jag vill att alla i lokbranschen ska gilla denna bloggen. Men även andra människor ska kunna finna glädje av att följa vad jag skriver. Är det något speciellt ni vill läsa om så säg till.