Lokförarbloggen är äntligen igång

Nu ligger nya bloggen äntligen uppe och ska stänga ner den andra senare. Sidan ser inte bra ut i mobil och pekskärmar än och jag kommer inte fixa med det förrän till helgen. Även på vanliga datorskärmar ska jag göra lite finputs men jag ska det efter att jag lagt till med några fler funktioner först. Det ska till mer länkar och bilder i bildspelet bland annat. Infon om mig ska uppdateras och resten tänker jag inte tala om =)

Det tar 1-2 veckor innan jag är klar med allt men nu är den uppe i alla fall och jag kommer blogga härifrån hädanefter och göra ändringarna lite då och då när jag har tid och ork.

Det kommer nog ett inlägg senare ikväll om hur denna dagen i skolan varit.

Ha det bra.

 

Författare: Lokförarbloggen

Lokförare, djurvän, bloggare, löpare, ölbryggare, livsnjutare

Kommentera gärna, jag älskar att få kommentarer på mina inlägg