Karlstad med x52

Idag fick jag köra x52 för första gången. Det gick bra, det var lite snöblandat på vägen upp men allt flöt på bra. Tutade på granen Fredrik också. Hade Thomas Kaspersson som handledare och vi pratade mycket om båtar och segling medan jag körde. Inbromsningarna gick helt perfekt och vi låg bra till i tid hela vägen. Kändes som en perfekt körning men det brukar det bli med Regina som motorvagnarna kallas.

Stannade lite för långt innan baliserna en gång när det var tioövervakning så jag fick krypköra lite längre än önskvärt vid avgång med det var ok. Imorgon så blir det Karlstad igen, men en senare tur och det blir med Kaspersson igen. Det ska bli kul 🙂

Författare: Lokförarbloggen

Lokförare, djurvän, bloggare, löpare, ölbryggare, livsnjutare

Kommentera gärna, jag älskar att få kommentarer på mina inlägg