Lägenhet på Haga.

I går blev det en roadtrip till Göteborg för min del. Tanken var att jag skulle hämtat nycklarna men ägaren var inte klar med lägenheten än och hade inga extra nycklar så det blev en helt onödig resa. Jag har insett att jag måste ha med min cykel, så nu måste jag åka till Göteborg fram och tillbaka med bilen igen. Stannar nog i lägenheten över natten och passar på att festa lite när man ändå är där.

Igår åt jag på en restaurang som heter Amazing Thai som ligger på Wasagatan ett stenkast från avenyn. Ska testa stället igen innan jag skriver några betyg. Jag har tänkt att testa massor med restauranger under tiden jag bor i Göteborg.

Jag tog en sväng förbi Green Cargo Sävenäs igår också för att bekanta mig med området. Det var då jag insåg att det inte kommer bli smidigt att pendla dit och att det tar längre tid med buss mm än det gör att cykla. 13 min på cykel tar det från lägenheten på Haga till Green Cargo enligt ett program jag laddat ner. Det är lika länge det skulle ta för mig att gå från ena hållplatsen till Green Cargo när jag börjar 4:13 på morgonen.

Jag måste nog börja packa lite snart. Jag ska ta med min PS3 till lägenheten för då kan jag titta på Netflix genom den med även spela lite om det blir långtråkigt på dagarna när jag har konstiga arbetstider. Det finns fler fördelar med att sova en natt nu innan jag flyttar in för då kommer jag antagligen komma på vad jag har glömt att ta med mig och vad som saknas i lägenheten. Det finns bredband och en 47″ tv i alla fall. Men glömde kolla om det var WIFI eller inte, annars har jag ju givetvis ett WIFI modem över. Man överlever inte särskilt länge utan WIFI i min värld.

Min första körning börjar 21:30 ungefär på tisdagskvällen. Då ska jag äntligen få köra tåg långa sträckor. Har inte fått så mycket info av min handledare än men jag har fått schemat för de två första veckorna. Första veckan är det 44.5h inplanerat och det är mestadels nätter. Och andra veckan var det nog 37.5h inplanerat och då var allt dagtid. Ska bli kul att äntligen få känna på hur det är att jobba som lokförare. Sitter och funderar på vad jag ska ha i matlådan första natten. Det lutar åt dumplings från Dubbel Dubbel. Lägenheten ligger ett stenkast från Linnégatan som är Sveriges restaurang tätaste gata.
Passar en livsnjutare om mig perfekt…

Författare: Lokförarbloggen

Lokförare, djurvän, bloggare, löpare, ölbryggare, livsnjutare

4 reaktioner till “Lägenhet på Haga.”

Kommentera gärna, jag älskar att få kommentarer på mina inlägg