Kamratanda bland lokisarna

Idag har jag inte varit i skolan eftersom jag varit krasslig i helgen. Det är halvdag på måndagar och jag kände inte för att pendla Jönköping-Mjölby tur och retur i totalt 3 timmar för 4 timmars skola när jag inte är helt bra än. Det är bättre att ta en vilodag extra.

Hade kontakt med några av klasskompisarna genom Facebook hela dagen och missade visst inte så värst mycket. Vi fick tillbaka ett prov vi gjort och sedan gick de igenom häftet vi hade som självstudier i Torsdags. Fick bilder från det läraren ritade på tavlan och från klasskompisars anteckningar. Det är så äkta lokförare beter sig, lokförare ställer upp för varandra oavsett vilket bolag man jobbar för har vi fått lära oss. Vi lokförarstudenter vill ju inte vara sämre och ställer upp för varandra när det behövs.

Vi borde upprätta en ljudlänk från klassrummet när någon är sjuk. Det hade varit helt perfekt att bara kunna ligga i soffan och lyssna på allt som sägs. Så om någon klasskompis därute läser detta så hör av er till mig nästa gång ni är sjuka så ska jag lösa det på bästa möjliga sätt.

SJ har en ny hemsida i betaversion såg jag i helgen. Gillar inte deras nuvarande sida för den strular i Chrome för mig. När man gjort en sökning och ska göra ytterligare en sökning så börjar webbläsare bråka så man måste uppdatera sidan på nytt.  Deras nuvarande sida ser lite stenålder ut också.

Sj betasida
Klicka på bilden för att titta på den nya betaversionen av sj.se

Vet inte så mycket om den sidan än, så jag har ingen information om när den färdiga sidan ska vara lanserad. Ska höra med Ola om han vet något. Han har ju ett förflutet på SJ supporten så han besitter lite info som vi andra inte har.

Jag har inte fixat nya pärmar till JTF:en än. Fattar inte att det kan vara så svårt att hitta. På Transportstyrelsens sida där man kan laddar ner JTF:en så kan man även ladda ner omslaget till framsidan och till ryggen på pärmarna. Därför vill man ju gärna ha en pärm med plastfickor på utsidan så man kan sätta in fina omslag utskrivna på fotopapper, för fint ska det vara.

Jag har kommit på en smart idé på hur jag ska få alla klasskompisarna att gå in på denna bloggen varje dag. Jag ska nämligen namedroppa dem lite titt som tätt och då kommer de att vilja se vad som skrivits om dem. Jag har inte byggt något på bloggen denna helgen men jag kommer fixa lite i veckan som kommer nu. Det är mest småjusteringar som ska göras de närmaste dagarna men till helgen kommer jag snickra om hela headern förhoppningsvis. Jag gillar WordPress mer och mer och förstår varför det är så populärt att bygga bloggar och hemsidor genom WP.

Jag behöver fler gästbloggare, ska försöka få fram någon mer inom kort som kan avlösa mig från bloggandet då och då. Vill du skriva i min blogg eller vet du någon som vill så tveka inte att höra av er. Eller så kanske det finns något ni vill att jag skriver om? Just let me know.

Godnatt alla dudes and duderinas därute,
wherever you are…

Författare: Lokförarbloggen

Lokförare, djurvän, bloggare, löpare, ölbryggare, livsnjutare

Kommentera gärna, jag älskar att få kommentarer på mina inlägg