Up and running

Nu är min nya blogg Lokförarstudenten.se äntligen igång.
Detta är en tillfällig bloggdesign ska jag tillägga. Jag håller på med en liknande blogg som jag installerat lokalt på min dator. Denna designen ni ser nu är som en light version av den slutgiltiga designen och är byggd från temat Twenty Fourteen.

Mitt förflutna som webbdesigner ville ha lite mer tid att få till den slutgiltiga designen och jag vill göra allt från scratch, för det blir antagligen det sista projektet jag gör som webbdesigner. För nu ska jag sadla om till lokförare. Denna bloggen är för att hjälpa er följa min resa mot min dröm.

Vill skapa en blogg som gör att de som funderar på att läsa till lokförare kan se hur dagarna ser ut för lokförarstudenter. Den ska vara intressant för andra som redan är lokförarstudenter att läsa. Och det hade givetvis varit kul om det skulle bli så att redan fullfjädrade lokförare också gillar att läsa mina inlägg.

Bloggen kommer givetvis handla lite om mig, om vad jag gör och tänker på i vardagen, mina fritidssysselsättningar mm. Bli inte förvånade om det råkar ramla in något recept ibland.

Denna bloggen kommer byggas ut lite till i höst i menyer mm innan den slutgiltiga versionen kommer. Jag kommer skriva om de nya menyposterna mm när de läggs till. Just nu kan ni se nere i footern på bloggen att jag endast följer en blogg för tillfället. Det kommer läggas till fler och då kommer jag skriva några rader om de bloggarna. frillo.wordpress.com som ni ser i footern är min förra blogg. Klicka gärna in där om ni vill =))

Författare: Lokförarbloggen

Lokförare, djurvän, bloggare, löpare, ölbryggare, livsnjutare

Kommentera gärna, jag älskar att få kommentarer på mina inlägg